iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το δημαρχείο,
τα κλειδιά, το γραφείο,
η καρέκλα και ο 6ος στόλος Ίντριγκα


''Ψύλλους στα άχυρα'' γυρεύει η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr όσον αφορά το χιούμορ σε ορισμένους - ελπίζουμε - λίγους αυτοδιοικητικούς (η λέξη λίγους αφορά σε αριθμητικό υποκείμενο και όχι ποιοτικό, δηλαδή μακάρι να είναι λίγοι σε αριθμό) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απεμπολήσουμε την καλή μας προαίρεση και τον τρόπο γραφής μας. Έτσι για να χαμογελάμε που και που, το έχουμε μεγάλη ανάγκη στις μέρες μας...

Πληροφορούμεθα λοιπόν με απόλυτη ασφάλεια, γιατί υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού και όχι μόνο οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι (ειδικά αυτοί οι δύο) σε καμία περίπτωση δεν θα μας μετέφεραν λέξη για όσα διημείφθησαν, ότι σε γραφείο του δημαρχείου Ραφήνας Πικερμίου (δεν μάθαμε τον όροφο, αλλά και αν τον μαθαίναμε δεν θα το γράφαμε, γιατί θα ''φωτογραφίζαμε'' πρόσωπα και καταστάσεις ακούστηκαν διάφορα. Οι κωδικές λέξεις για να διατηρήσουμε το κείμενο στο επίπεδο του χιούμορ - όπως του αρμόζει - ήταν καρέκλα, κλειδιά, γραφείο και πόρτα. 

Συμβαίνουν πάντως τέτοια στη ζωή. Το θέμα είναι να μην παίρνουν διαστάσεις χωρίς λόγο. Γι αυτό κι εμείς επιλέγουμε να παραμείνουμε στο χαμόγελο, ώστε να μη χρειαστεί να επέμβει ο...6ος στόλος!

Το χιούμορ είναι άγνωστη λέξη σε κάποιους. Ελπίζουμε πριν εγκαταλείψουν κάποτε, μακάρι να μακροημερεύσουν, τον μάταιο τούτο κόσμο, να τη μάθουν. Και να την κάνουν και τρόπο ζωής. Για να ζήσουν περισσότερο!