iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Πολιτικό ''θρίλερ''
με τη
Σίσσυ Κατσούδα Ίντριγκα


Ένα πολιτικό ''θρίλερ'' διαρκείας εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες με ''πρωταγωνίστρια'' τη Σίσσυ Κατσούδα.

Η δημοτική σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου της ''Συμμαχίας Δημιουργίας'' φέρεται - σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr - κοντά στον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι γεγονός πως ''μαρκάρει στενά'' την κ. Κατσούδα γνωρίζοντας τη διείσδυση που έχει στην ανατολική Αττική με επίκεντρο φυσικά τη Ραφήνα και το Πικέρμι, αλλά και την Παλλήνη όπου εδρεύει το συμβολαιογραφικό της γραφείο. Και μην ξεχνάμε τη σημαντική δράση της ως πρόεδρος του συλλόγου Ιωνίδες.

Το... deal δεν έχει οριστικοποιηθεί, τουλάχιστον επισήμως, συνεπώς θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο ως οφείλουμε από τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, επικοινωνήσαμε τόσο με την κ. Κατσούδα όσο και με στελέχη του στενού κύκλου του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη. Η μεν κ. Κατσούδα ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την πληροφορία μας, αλλά ευγενικά όπως πάντα μας ευχαρίστησε για την επικοινωνία και την ευχαριστούμε θερμά που πάντα μιλάει στους δημοσιογράφους. Το εύλογο ερώτημα είναι αν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο μεταπήδησης στην ''αρένα'' της περιφέρειας, γιατί δεν το διέψευσε είτε "χλιαρά" είτε κατηγορηματικά. 

Από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' σχολίασαν πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η κ. Κατσούδα βρίσκεται διαρκώς στο πλάι του επικεφαλής της παράταξης σε όλες τις εκδηλώσεις και συσκέψεις. Μάλιστα μας επισήμαναν πως τα πρωτοκλασσάτα στελέχη των παρατάξεων διαχρονικά ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες για να προκαλέσουν αίσθηση στους ψηφοφόρους. Μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ''βαριά'' ονόματα τόσο από τον κ. Μπουρνούς όσο και από τον κ. Πιστικίδη, που όντως δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα είναι ''πυλώνες'' στις εκλογές.

Αν δεν κάνουμε λάθος, ο εκλογικός νόμος ορίζει πως το κλείσιμο των ψηφοδελτίων γίνεται και είκοσι ημέρες πριν τις κάλπες.

Αυτό ήταν το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr για τα ''σενάρια'' των τελευταίων ημερών με την κ. Κατσούδα, λίγο πριν το πέταγμα του χαρταετού και τα κούλουμα. Επαναλαμβάνουμε θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από όποια πλευρά κι αν προέλθει.

Καλή Σαρακοστή!