iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Καμμένος στους 53
του ΣΥΡΙΖΑ:
''θέλετε σεξολόγο''! (βίντεο)


Σεξολόγο για τα προβλήματά τους συνέστησε στα στελέχη της κίνησης των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, συνεχίζοντας την ενδοκυβερνητική κόντρα, ενώ αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ζήτησε «να σταματήσουμε την αριθμολαγνεία καθώς λίγη σημασία έχει αν ήταν 500.000 ή 600.000 ο κόσμος στο Σύνταγμα και να ακούσουμε το μήνυμα των Ελλήνων».

Ο κ. Καμμένος, που παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, εκτίμησε πως ο κόσμος ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο και πως αυτό μεταφράζεται σε ένα 10% σε εκλογικό ποσοστό. Αυτό το κομμάτι του ελληνικού λαού δεν μπορείς να μην το ακούς, τόνισε μιλώντας στον Σκάι. 
Η θέση μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι σταθερή, ο όρος «Μακεδονία» δεν μπορεί να ψηφιστεί και να περάσει από τη Βουλή, επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα φέρει ελληνική κυβέρνηση στη Βουλή όνομα με τον όρο Μακεδονία, πρώτον γιατί δεν θα περάσει κάτι λογικό από τους Σκοπιανούς. Εάν παρά ταύτα έρθει, δεν θα περάσει». «Εγώ προτείνω να μείνουμε μέσα στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, γιατί έτσι υποβοηθάς να περάσει κάτι που δεν θέλεις», τόνισε.

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν πιέσεις από το εξωτερικό για λύση του ζητήματος, απάντησε ξεκάθαρα: «Καμία, σας μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από τις ΗΠΑ καμία πίεση, από την Ευρώπη δεν υπάρχει γιατί η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση». 

Σχετικά με το αν ενοχλείται που τον χαρακτηρίζουν «ακροδεξιό», απάντησε: «Ξέρω πως αυτοί που το λένε έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ μας είπαν ότι έχουμε σχέση παρά φύσιν. (σ.σ. αναφορά στους 53). Δεν ξέρω, αυτό μου κάνει λίγο σεξουαλικό πρόβλημα. Να το λύσουν. Σε σεξολόγο».