iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Απορρίψτε
τον διχασμό Mητσοτάκη
Κάντε το εμβόλιο


Κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν διαθέτει ούτε σχέδιο ούτε σοβαρότητα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει έκκληση στους πολίτες «να απορρίψουν τον διχασμό» -τον οποίο του καταλογίζει ότι καλλιεργεί-, «να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες», γιατί «πρέπει όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι» στην απειλή της πανδημίας που «χτυπά πάλι την πόρτα μας».

Με δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλά για απουσία σχεδίου και αξιοπιστίας της κυβέρνησης, ενώ την κατηγορεί παράλληλα για έγνοια να μεταβιβάσει την ευθύνη στους πολίτες και να επιτεθεί στην αντιπολίτευση, παρά στο πώς θα αντιμετωπίσει την πανδημία.

Επαναλαμβάνει τα σημεία της κριτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς το τι έπρεπε να έχει γίνει και κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι «αντί να ενώσουν την κοινωνία απέναντι στον κοινό εχθρό, επενδύουν στον διχασμό και χωρίζουν τους πολίτες ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».