iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Πορεία στο λαό
ετοιμάζει ο
Αλέξης Τσίπρας


Πορεία στο λαό ετοιμάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, προκειμένου να επικοινωνήσει το νέο της πρόγραμμα, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά από το βήμα της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Με θεματικές εκδηλώσεις, αφιερωμένες σε κάποιες από τις έξι εθνικές προτεραιότητες, στη βάση των οποίων αρθρώνεται το «κυβερνητικό» πρόγραμμα της Κουμουνδούρου, βουλευτές, κομματικά στελέχη και τοπικές οργανώσεις αναλαμβάνουν στο εξής την ειδική αποστολή, με κωδική ονομασία: «Δικαιοσύνη Παντού», όπως επιγράφεται και η καμπάνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία προετοιμάστηκε για τις ανάγκες της ΔΕΘ.

Παράλληλα, για την επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αποδέκτες τους πολίτες σε πανελλαδική κλίμακα, η αξιωματική αντιπολίτευση δημιούργησε ειδικό ιστότοπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://dikaiosinipantou.syriza.gr/ 

Κεντρικό ρόλο, στην καμπάνια για την εμπέδωση των πρόσφατων εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη ΔΕΘ, ύψους 5,6 δισ. ευρώ αναμένεται να διαδραματίσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα παρεμβαίνει τακτικά στη δημόσια σφαίρα στο εξής, καθιστώντας κτήμα των πολιτών την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενέργεια, την ακρίβεια και τον πληθωρισμό.

Ιδιαίτερη, ωστόσο, έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις γυναίκες, καθώς τα μηνύματα που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα με αφορμή τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο για την νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία», όσο και οι προτάσεις για τη στήριξη της νέας μητέρας.