iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Η Ν.Δ. μεγάλη δύναμη
αυτοπεποίθησης


Με αναφορές στις προσπάθειες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κομματική εκδήλωση στην Κοζάνη.

«Στρέφουμε τη σκέψη μας στους διασώστες και στους γιατρούς που έδωσαν μάχη στη δοκιμαζόμενη Τουρκία. Ήταν αυτοί που πήγαν νύχτα, όχι για να απειλήσουν, αλλά για να βοηθήσουν. Και έστειλαν το καλύτερο μήνυμα σε όσους θέλησαν να δηλητηριάσουν τον γειτονικό λαό με λόγια κατά της Ελλάδος. Δεν υπάρχει πιο ισχυρή εικόνα συμφιλίωσης ενός Έλληνα και ενός Τούρκου διασώστη να σώζουν μαζί ένα κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Οι δικές μας «επιθέσεις», είναι επιθέσεις ανθρωπιάς. Αλλά, όπως είμαστε μια ισχυρή δύναμη ειρήνης, είμαστε και μια ισχυρή δύναμη αποτροπής», τόνισε ακόμη ο πρωθυπουργός. 

Ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η ΝΔ είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον θάνατο των δύο πιλότων του F4-E Phantom II που κατέπεσε στην Ανδραβίδα. « Να υψώσω όμως το κεφάλι μου μπροστά σε όσους είναι ταγμένοι να υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία», είπε ο πρωθυπουργός.