iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Η Ελλάδα προκόβει
δεν είναι σκορποχώρι


Σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε «την 21η Μαΐου η φετινή άνοιξη φέρνει και τη νέα νίκη».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ένα «πλατύ ρεύμα προόδου και ένα ποτάμι που θα πει όχι σε δεύτερη φορά στη συμφορά και θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή». Χαρακτήρισε τις επόμενες εκλογές τις πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης, καθώς θα κρίνουν εάν θα πάμε μπροστά ή πίσω, και τόνισε ότι η ΝΔ μπορεί «να δαμάζει μεγάλες τρικυμίες σαν αυτές που περάσαμε όλες και όλοι μαζί».

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε τις κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση από το 2019 και τόνισε πως η οικονομία έμεινε όρθια και η κοινωνία, παρά την προσπάθεια κάποιων να διχάσουν, έμεινε δυνατή και ενωμένη.

«Πολιτεία και πολίτες μαζί κάναμε τις δυσκολίες ευκαιρίες» πρόσθεσε και υπενθύμισε τις δεσμεύσεις που είχε δώσει το 2019. «Όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκα, ναι, τα κάναμε», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε αναλυτικά στις μειώσεις φόρων και εισφορών, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στις αυξήσεις στις συντάξεις και την ενίσχυση εκείνων που έχουν προσωπική διαφορά με βάση το νόμο Κατρούγκαλου, στα ρεκόρ επενδύσεων, εξαγωγών και στην αναβάθμιση της ελληνικης οικονομίας, που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από την επενδυτική βαθμίδα.