iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 15 Μαΐου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Ο θίασος Τσίπρα
Καμμένου φέρνει δεινά


«Ο κωμικοτραγικός θίασος των Τσίπρα – Καμμένου δεν προκαλεί μόνο τη συνταγματική μας τάξη, αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη «γιορτή της γραβάτας» που στήθηκε στο Ζάππειο, «πέντε μέρες μετά τα πανηγύρια των Πρεσπών». 

«Πάει πολύ να πανηγυρίζεις για ό,τι έκανες στις Πρέσπες, να φοράς τη γραβάτα που σου έδωσε ο κ. Ζάεφ και να την ξαναβγάζεις σε ένα σόου υποκρισίας», τόνισε και καταλογίζοντας ασυνέπεια λόγων στους κυβερνώντες θύμισε ότι «ο Τσίπρας είχε πει ότι η επιμήκυνση είναι το σχοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε και ο κ. Καμμένος είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό και θα αποχωρήσει από την πολιτική αν δεν κουρευτεί το χρέος».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υπέβαλε και επισήμως το αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, στηλίτευσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, την «προκλητική φιέστα μιας κυβέρνησης» που, όπως είπε, «σφιχταγκαλιασμένη πανηγυρίζει για τα δεινά τα οποία θα επιφέρει και τα οποία αποκρύπτει από τους Έλληνες πολίτες».