iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

Ευδιάθετος γύρισε
στη Ραφήνα ο
Κώστας Καραμανλής


Ήταν όλοι εκεί: Στην εκδήλωση της επετείου 44 χρόνων ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 

Στην αρχή της εκδήλωσης στο Μουσείο Μπενάκη, η ιστορία του κόμματος ξετυλίχθηκε μέσω βίντεο, με κορυφαία στελέχη και τους πρώην προέδρους του κόμματος, αλλά και απλά στελέχη, να παρακολουθούν συγκινημένοι.

Στην πρώτη σειρά και δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάθισαν εξ αριστερών ο πρώην πρόεδρος Κώστας Καραμανλής και εκ δεξιών του ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Δίπλα στο κ. Καραμανλή βρισκόταν ο επίσης πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το νέο σήμα της ΝΔ που παρουσιάστηκε απόψε και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον αφαιρετικό χαρακτήρα του.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με τις συζητήσεις και τα χαμόγελα να κυριαρχούν μεταξύ των στελεχών. Κώστας Καραμανλής και Ευάγγελος Μεϊμαράκης έστησαν το δικό τους πηγαδάκι, όπως άλλωστε και ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του περιέγραψε το νέο σήμα είπε ότι «έχει το ΝΔ στο κέντρο το Ν τη Νεότητας και το Δ της παντοτινής δημοκρατικής αναφοράς και έχει σαν άξονα τον παραδοσιακό πυρσό λίγο αφαιρετικό και όλο μαζί στο φόντο το γαλάζιο της πατρίδας μας. Είναι ένα σήμα που δείχνει ότι η ΝΔ αλλάζει γιατί είναι ένα κόμμα ζωντανό και ανοικτό ώστε να εκφράσει τις ανάγκες των καιρών»...

Φωτογραφίες: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ