iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Μεγάλη πολιτική
αλλαγή την Κυριακή


Μήνυμα ότι οι πολίτες την Κυριακή «θα ψηφίσουν για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ο μόνος τρόπος για να υπάρχει μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης στο 247 τονίζοντας ότι «θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές».

Στόχος μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες. Είναι βαθιά διχαστικό το μήνυμα "ή με τους πολλούς ή με τους λίγους"» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και υπογράμμισε ότι «θα ήθελα το μήνυμα να είνα τόσο ξεκάθαρο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία το βράδυ της 26ης Μαίου ότι υπάρχει πολιτική αλλαγή». Όπως υπενθυμίσε, εξάλλου, «ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι ευρωεκλογες είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του».

Όσον αφορά το αν θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε ότι «θα τα αξιολογήσουμε όλα. Οι εθνικές εκλογές δεν είναι μακριά, το αργότερο θα γίνουν τον Οκτώβριο, Θα είναι προβληματικό να σέρνεται η χώρα από μια κυβέρνηση που δεν θα είναι πολιτικά νομιμοποιημένη».