iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Η ζωή του Αγίου
Νεκταρίου στο σινεμά
με ηθοποιούς έκπληξη


Στην Αθήνα για τις ανάγκες του δεύτερου κύκλου γυρισμάτων της ταινίας «ο Άνθρωπος του Θεού» της Γέλενα Πόποβιτς, έρχονται σύντομα ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός Μίκι Ρουρκ και ο Ρώσος σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ.

Οι δύο τους κρατούν κομβικούς ρόλους στη φιλόδοξη διεθνή παραγωγή, η οποία αφηγείται την πολύκροτη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Άρης Σερβετάλης, ενώ το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης. Στα μέσα του καλοκαιριού το «α» βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας στο κέντρο της Αθήνας, τα πρώτα που έγιναν αμέσως μετά την καραντίνα. 

Ο «Άνθρωπος του Θεού» είναι μια παραγωγή των Simeon Entertainment και View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας). 

Η κυκλοφορία της ταινίας έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τις 3 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

ΠΗΓΗ athinorama.gr

ΦΩΤΟ Marilena Anastasiadou