iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Πέτρος Καντιάνης:
''Η μουσική είναι
στο αίμα μου''


Μια μίνι συνέντευξη με τον τελευταίο των Μοικανών του γνήσιου μουσικού ραδιοφώνου Πέτρο Καντιάνη που θα προκαλέσει όπως πάντα αίσθηση.
Διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές προσπαθούν να σας μιμηθούν στα μουσικά αφιερώματα. Πώς το σχολιάζετε?
. Ειναι ωραιο να αντιγραφεις.. ετσι δεν κανεις κοπο να ''δουλεψεις'' την εκπομπη σου..Οταν ομως ανακαλυπτεις οτι  σε αντιγραφει και το..Κρατικο παδιοφωνο και μαλιστα ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ με ιστορια στην παρουσιαση  ΞΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ δεν εχεις παρα να χαμογελασεις και να ανακοινωσεις απο τωρα τα καινουρια αφιερωματα που θα παρουσιασει η εκπομπη σου για να  τα ''αντιγραψουν...σωστα''.
 
Θα συνεχίσετε και το καλοκαίρι τα αποκλειστικά αφιερώματα σε σταρ και συγκροτήματα των μουσικών δεκαετιών 60, 70 και 80'? 
Υστερα απο ενα δυσκολο ψυχικα & σωματικα ..χειμωνα..η εκπομπη το καλοκαιρι θα παει διακοπες .Θα ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ σε επαναληψη οι καλυτερες εκπομπες και θα μου δοθει η ευκαιρια να δουλεψω σε νεες φορμες τον ''ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ'' που η πρωτη του  χρονια  στον  PURPLE RADIO ATHENS '' καλυψε'' πληρως τις απαιτησεις των ακροατων μας αν κρινω απο τα 5000 μηνυματα και  τηλεφωνηματα  που λαβαμε.
 
Ποιό τραγούδι από τη μυθική δισκοθήκη σας θα αφιερώνατε στις χιλιάδες ακροατές σας με την ευκαιρία της σταδιακής ελευθερίας από την καραντίνα? 
 
Δεν θελω να γινω ''μαντης'' αλλα το SUMMER IN THE CITY  των LOVIN  SPOONFUL ταιριαζει απολυτα .Αυτο το τραγουδι  ειχα διαλεξει  μια χρονια οταν στο Λυκειο ειχα μεινει μεταξεταστεος  στα Μαθηματικα  και διαβαζα...ολο το καλοκαιρι ...
 
Έχετε βάλει σκοπό μέχρι ...τα 100 να μας βάζετε υπέροχες μουσικές?
Η Μουσικη ειναι στο αιμα μου ...το εχεις πει και εσυ. Προσφατα μια εφημεριδα εγραψε: ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ  ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ'' σε μια αποκαλυπτικη συνεντευξη .. Ωατοσο απο τοτε που ξεκινησα και μεχρι σημερα ειχα ο παντα την απορια  στο τελος καθε μου εκπομπης  αν οι ακροατες μου ικανοποιηθηκαν απο το περιεχομενο της