iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η iselida.gr στη συναυλία
του Tomas Anders
το Σάββατο στην Αθήνα


Ο θρύλος της παγκόσμιας ντίσκο μουσικής σκηνής, ο ιδρυτής και σολίστας του συγκροτήματος Modern Talking έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show! To Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ στη σκηνή του Christmas Theater.

Ο Thomas Anders είναι ένας από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς ερμηνευτές της ποπ μουσικής, εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στο απόγειο της φήμης του, περιτριγυρισμένος πάντα από εκατομμύρια θαυμαστές. Γοητευτικός και μοναδικός, πολύ σύντομα θα ενθουσιάσει τους Έλληνες θαυμαστές του με το σόου του.

Tο πρόγραμμα της συναυλίας υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Για τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής, για τους θαυμαστές του Thomas Anders, έχουν ετοιμαστεί οι πιο δημοφιλείς επιτυχίες του Modern Talking, καθώς και εντελώς νέες συνθέσεις. Η συναυλία θα συνοδεύεται από μια ενδιαφέρουσα ακολουθία βίντεο και ένα μεγάλης κλίμακας σόου φωτισμού!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr θα παρακολουθήσει τη μεγάλη Φθινοπωρινή συναυλία με φωτορεπορτάζ που θα δημοσιευτεί την Κυριακή.