iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Εθνική Λυρική Σκηνή
Το πρόγραμμα κοινωνικών
και εκπαιδευτικών Δράσεων


Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επιστρέφουν και παρουσιάζουν για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο 2021/22 ένα ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα δράσεων για παιδιά, εφήβους, νέους, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενήλικες, άτομα 65 ετών και άνω, ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες της Αθήνας και της περιφέρειας. 

Εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, δράσεις για όλη την οικογένεια, διαπολιτισμική εκπαίδευση για εφήβους, διαπολιτισμικά ερασιτεχνικά σύνολα (Χορωδία, Ορχήστρα, Χορός), ποικίλες δράσεις για άτομα 65+, προγράμματα για νέους καλλιτέχνες και εργαστήρια σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & για Νέους συνθέτουν το νέο πλούσιο πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.