iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 19 Μαρτίου 2024

Η σκυλίτσα που παίρνει
μόνη το λεωφορείο και
πηγαίνει στο πάρκο! (vid)


Απίστευτο και όμως αληθινό!

Στο Σιάτλ μία σκυλίτσα η Eclipse, ένα μαύρο λαμπραντόρ, παίρνει εδώ και μερικές εβδομάδες μόνη της το λεωφορείο από μία στάση κοντά στο σπίτι της, στη γειτονιά Μπελτάουν, για να πάει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, που βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά!

Μάλιστα οι οδηγοί και επιβάτες την έχουν πια συνηθίσει και το επιβεβαιώνουν. Την είδηση αυτή δημοσιοποίησε ο Μάιλς Μοντγκόμερι, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού KISW. Ο Μοντγκόμερι βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα στο λεωφορείο, όταν είδε στον διάδρομο ένα μαύρο λαμπραντόρ να κατευθύνεται προς την άδεια διπλανή του θέση. 

«Πηδάει και κάθεται, κι εγώ αρχίζω να την χαϊδεύω και ο τύπος που κάθεται δίπλα μου μού λεέι 'α ναι, είναι ο σκύλος που παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο για το πάρκο των σκύλων, μόνος του'» είπε. 

Καθώς το λεωφορείο προχωρούσε, ο Μοντγκόμερι συνειδητοποίησε ότι το σκυλί ήταν όντως μόνο του και κοίταζε εντατικά από το παράθυρο. 

"Αρχισε να κουνά την ουρά της όταν είδε τη στάση της. Μετά πήδηξε από το κάθισμα, κατέβηκε από το λεωφορείο και έτρεξε προς το πάρκο".
Ο Μοντγκόμερι ήταν ο πρώτος που ανέφερε το περιστατικό από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, προκαλώντας έκπληξη, αλλά και δυσπιστία.  "Ηταν δύσκολο να πείσω τους ανθρώπους ότι αυτό που είδα συνέβη πραγματικά", είπε.

Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς της πόλης του Σιάτλ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την ιστορία. Ο ιδιοκτήτης της Eclipse δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι δεν τον πειράζουν οι αυτόνομες δραστηριότητές της. 

"Χωρίζουμε . Ανεβαίνει στο λεωφορείο χωρίς εμένα, και βρισκόμαστε μετά στο πάρκο. Περίπου μία φορά τη βδομάδα παίρνω ένα τηλεφώνημα. 'Γεια, έχω τον σκύλο σου εδώ...πρέπει να λέω κάθε φορά 'Οχι, όλα καλά' ". 

Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς λέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. "Θα ήταν ασφαλέστερη εάν μπορούσε να κρατά τον ιδιοκτήτη της από το λουρί", δήλωσε ο εκπρόσωπος.