iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου
η ημέρα υιοθεσίας
πυρόπληκτων ζώων


Η πρώτη ημέρα υιοθεσίας των πυρόπληκτων ζώων θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 31 Αυγούστου ώρα 18:00-21:00 στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσιου).
Πυρόπληκτα ζώα από τις φωτιές του Ιουλίου και του Αυγούστου θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να τους ανοίξετε τις αγκαλιές σας.
Αν έχετε άλλο σκυλάκι και είναι φιλικό με άλλα ζώα μπορείτε να το φέρετε να γνωριστεί με το νέο υποψήφιο μέλος της οικογένειας! Θα είναι στον χώρο καθ’ όλη την διάρκεια γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό και για να τους ρωτήσετε όποια απορία τυχόν έχετε. Εδώ θα βρίσκονται γατάκια και σκυλάκια, κουτάβια και ενήλικα, μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμα, όλα περιμένοντας υπεύθυνους ανθρώπους που συνειδητοποιημένα θα τους δώσουν τη ζωή που αξίζουν.
31 Αυγούστου ώρα 18:00-21:00. Είναι η ημέρα που θα αλλάξουν οι ζωές τους για πάντα. Μία πολύ σημαντική ημέρα που αξίζει να γεμίσει από κόσμο! Σας περιμένουν!
Σημείωση: οι υποψήφιοι κηδεμόνες ξεκινούν τη διαδικασία υιοθεσίας αφού επιλεγούν απο συνέντευξη. Η διαδικασία υιοθεσίας γίνεται ως εξής:
α) Δοκιμαστική περίοδος φιλοξενίας δυο εβδομάδων.
β)Στο διάστημα αυτό γίνεται έλεγχος περιβάλλοντος από τους εκπαιδευτές μας.
γ) Συνεχής επικοινωνία για οτιδήποτε προκύψει με υπεύθυνο της ομάδας μας.
*Τα ζώα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως αδέσποτα προωθούνται για φιλοξενία εν αναμονή της ταυτοποίησης των κηδεμόνων τους.
Τοποθεσία:
Παλαί - Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου (Christmas Theater), Λεωφόρος Βεΐκου 136, Γαλάτσι.