iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ο άνθρωπος και το
σκυλί του Έφυγαν
μαζί από τη ζωή...


Έφυγαν από τη ζωή μαζί...

Το σκυλάκι πεθαίνει 15 λεπτά μετά τον ανθρώπινο μπαμπά του

Ο Στιούαρτ Χάτσινσον και ο σκύλος του ο Νέλο, ήταν αχώριστοι εδώ και χρόνια.

Ο Στιούαρτ ήταν ένας αγόρι που μόλις 17 ετών διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλό του, αν και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, ο νεαρός δεν επέζησε, οπότε δυστυχώς στα 25 του χρόνια έχασε τη μάχη εναντίον του καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια των 8 ετών στα οποία ο Στιούαρτ αντιμετώπισε αυτήν την τρομερή ασθένεια, το σκυλάκι του με το όνομα Nero, τον συνόδευε παντού, όχι μόνο ξάπλωνε δίπλα του ενώ ξεκουραζόταν, αλλά και τον συνόδευε σε κάθε μέρος που πήγαινε, το μικρό τετράποδο. Χωρίς να κουράζεται, του έδινε φιλιά, αγκαλιές και τρυφερές ματιές όλη την ημέρα, το μικρό αγόρι φάνηκε να καταλαβαίνει ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος και ότι με την παρουσία και την αγάπη του, μπορούσε να μετριάσει τον πόνο του λίγο.

Αν και ο Στιούαρτ είχε πάντα την υποστήριξη της μητέρας του και της συζύγου του, επιβεβαιώνουν ότι η μεγαλύτερη πηγή ελπίδας και αγάπης τους βρέθηκε στο σκυλί και ότι χωρίς αυτό, πιθανότατα ο άντρας δεν θα μπορούσε να πολεμήσει για τόσα χρόνια.

Στα τελευταία του λεπτά, ο άντρας ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και μαζί του όλη η οικογένειά του, ειδικά ο Νέλο που ήθελε να είναι τόσο κοντά του, καθώς φάνηκε ότι το σκυλάκι κατάλαβε τι πρόκειται να συμβεί.

Μόλις η ψυχή του Στιούαρτ έφυγε, όλοι άρχισαν να κλαίνε και να αγκαλιάζονται, ωστόσο, ο Νέλο παρέμεινε ακίνητος προσκολλημένος στο σώμα του, χωρίς καν να κλαίει ή να διαμαρτύρεται, μετά από 15 λεπτά, ξεψύχησε κι αυτός...