iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Γενέθλια χαράς
για την iselida.gr
Μπαίνει στα 4! Ίντριγκα


Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 - συμβολικά επιλέξαμε αυτή την ημέρα λόγω της μεγάλης γιορτής του Τιμίου Σταυρού - η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr, ''βούτηξε χωρίς σωσίβιο'' στον ''ωκεανό'' του διαδικτύου.
Με αξιοπρέπεια και σκληρή εργασία καταφέραμε να κερδίσουμε κι εμείς μια θέση στη συνείδηση των πολιτών και τους ευχαριστούμε. Κυρίως στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου, όπου και η έδρα μας, αλλά και στην υπόλοιπη ανατολική Αττική και την Ελλάδα.
Οι πιστοί αναγνώστες μας, αλλά και όσοι μας γνωρίζουν μέρα με τη μέρα, ξέρουν τη δημοσιογραφική εντιμοτητά μας και προσήλωση στους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, μετά από 36 χρόνια επαγγελματικής δημοσιογραφίας και υπόχρεοι στον κώδικα δεοντολογίας της Ενώσεως Συντακτών. 
Ξεκινήσαμε με σύνθημα ''στο επίκεντρο του διαδικτύου ο άνθρωπος''. Φυσικά και τα ζώα της ζωής μας, το περιβάλλον, ειδήσεις με αισιοδοξία και χιούμορ, ξεχωριστές συνεντεύξεις, φωτορεπορτάζ και αναμνήσεις αποτελούν τον άξονα της υπαρξής μας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε. 
Μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο με ελπίδα. Που πηγάζει από την κοινωνία των πολιτών, η οποία ενημερώνεται και από εμάς, αλλά και τους επιχειρηματίες που εμπιστεύονται και εμάς για τις διαφημίσεις τους.
Με τη Χάρη του Θεού, θα τα ξαναπούμε και του χρόνου τέτοια ημέρα...